plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۷
کد مطلب : ۸۸۶۸
حجت الله غلامی خبر داد

مصرف آب در اصفهان با توجه به شیوع کرونا 18 درصد افزایش داشته است

برخورد با اصنافی که کد فعالیت خود را دریافت نکردند
سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان درباره وضعیت آب شرب استان اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا، افزایش ۱۸ درصدی مصرف آب در بخش شرب را داشتیم که این افزایش در تیر و مردادماه به اوج خود می‌رسد و در این ۲ ماه دچار مشکل خواهیم شد البته طرحی تحت عنوان سامانه دوم آبرسانی آغاز شده که مستلزم برطرف کردن مشکلات مالی طرح است.
مصرف آب در اصفهان با توجه به شیوع کرونا 18 درصد افزایش داشته است
به گزارش ایصال نیوز از استانداری اصفهان، حجت الله غلامی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران از طریق "لایو اینستاگرام" با اشاره به تعطیلی آرامستان‌ها و درخواست مردم برای بازگشایی گفت: از این رو هماهنگ شد که با حضور فعال شهرداری‌ها و سازمان‌های مرتبط در سطح استان، ورود به آرامستان‌ها با رعایت پروتکل‌ها به ویژه فاصله گذاری اجتماعی و به صورت محدود آزاد شود.

وی اضافه کرد: اگر بنا شد در آینده، مراسم محدودی برای فوت شدگان برگزار شود باید در فضای باز و با چیدمان صندلی‌های مشخص و در مدت زمان محدود باشد.

وی ادامه داد: البته هنوز در خصوص برگزاری مراسم، تصمیم قطعی اخذ نشده اما امیدواریم تردد در آرامستان‌ها تا اواخر هفته جاری برقرار شود که لازمه آن برگزاری جلسه و تصمیم گیری نهایی است.

غلامی افزود: وزیر امور اقتصاد و دارایی به عنوان معین استان اصفهان از طرف هیات دولت تعیین شده است از این رو مسائل مختلف در بخش‌های اقتصادی با وی در میان گذاشتیم به همین دلیل امروز از طریق ویدیو کنفرانس با ایشان در ارتباط بودیم.

وی با بیان اینکه بررسی تبعات و اثرات سوء بیماری کرونا بر اقتصاد استان در این جلسه مطرح شد، ادامه داد: اصفهان استان ویژه به لحاظ وجود صنایع مادر و خدمات در قطب گردشگری است که باید مورد توجه قرار بگیرد در غیر این صورت می‌تواند ضایعات سنگینی بر بخش خدمات گردشگری و صنایع استان وارد کند.

سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان تصریح کرد: در این بخش پیشنهادهایی توسط سازمان برنامه و بودجه و کمیته اقتصادی با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی مطرح شد همچنین پیشنهادهایی ارایه کردیم تا در ستاد ملی مورد پیگیری قرار بگیرند.

وی اضافه کرد: مهم ترین بخش پیشنهادها، تفویض اختیار یک سری مسائل درخواستی به استان بود تا به صورت کارشناسی، منطقی و متناسب با استان تصمیمات اخد شود که با نظر موافق وزیر روبه رو شد.

غلامی با اشاره به اینکه نیازمندی‌های فعلی استان از طریق بهداشت و درمان مطرح شد، گفت: کمتر استانی مانند استان اصفهان دو دانشگاه بزرگ علوم پزشکی دارد از این رو به دلیل وسعت و جمعیت اصفهان و به لحاظ شرایط ویژه کاشان در مجاورت با قم پیشنهادها و نیازمندی‌ها مورد بحث قرار گرفت.

وی افزود: علی رغم اینکه شیب منحنی بیماری کاهش پیدا کرده اما همچنان روند افزایشی را با شیب کمتر شاهد هستیم از این رو نیاز مندی ‌های استان در بخش بهداشت و درمان مطرح و مقرر شد اعتبارات متناسب با ۲ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و کاشان و جمعیت استان در نظر گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: با درخواست ستاد استانی قرار شد وزیر اقتصاد و دارایی با وزارت نیرو هماهنگی‌های لازم را انجام دهد همچنین بخش مرتبط به کرونا در ستاد ملی مورد بررسی قرار بگیرد.

غلامی با اشاره به تعطیلی مراکز شماره گذاری افزود: وکالتنامه‌ها یک مرحله تمدید شد و هنوز این مراکز به دلیل اینکه می‌تواند یکی از مراکز فعال در خصوص شیوع بیماری کرونا باشد همچنان تعطیل باشد و در جلسه امروز مصوب شد که وکالتنامه تعویض پلاک برای مدت ۲ ماه دیگر از زمان فعال شدن مراکز تمدید شود.

وی با اشاره به افزایش قیمت برخی از اقلام در بازار ادامه داد: مصوب شد کارگروه تنطیم بازار روز پنج شنبه جاری با حضور استاندار و کلیه اعضا تشکیل شود که برنامه‌ای برای کنترل قیمت‌ها در سطح استان برنامه ریزی خواهند کرد.

** طرح فاصله گذاری هوشمند همچنان در حال اجراست

سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان با اشاره به اینکه طرح فاصله گذاری هوشمند همچنان در حال اجراست، گفت: امروز بخشی از جلسه به رعایت پروتکل‌ها و دستور العمل‌های فاصله گذاری هوشمند و نحوه عملکرد سیستم‌ها و دستگاه‌های نظارتی و بازرسی و فعالیت ویژه آن‌ها اختصاص پیدا کرد.

وی اظهار کرد: با توجه به تاکید فعالیت بیشتر گروه‌های نظارتی و بازرسی، تعدادی از اصناف و مشاغلی که پروتکل‌ها و دستورالعمل‌ها را رعایت نمی‌کنند تعطیل و پلمب خواهند شد.

غلامی بیان کرد: همچنین مقرر شد در صورت حجم بالای مسافر در خطوط اتوبوسرانی، اتوبوس‌های جدید اضافه شود.

به گفته وی، مردم در صورت مشاهده و عدم رعایت فاصله گذاری هوشمند با تلفن‌های ۱۹۰ و ۳۱۱۳ برای رسیدگی به شکایات و نیز ۱۲۴ برای نظارت از اصناف و در خصوص شکایت از حمل و نقل عمومی با شماره ۱۳۷ تماس بگیرند از این رو مردم بهترین نظارت کننده بر امور هستند.

** بازگشایی مساجد به تصمیم ستاد ملی بستگی دارد

سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان در پاسخ به این سوال که با وجود هشدار دانشگاه علوم پزشکی برای موج دوم کرونا چه اقداماتی در این راستا صورت گرفته است، اظهار کرد: طرح فاصله گذاری هوشمند مصوب ستاد ملی است و ما هم موظف به اجرای آن هستیم از این رو دانشگاه علوم پزشکی هم با توجه به اینکه پیشنهاد دهنده طرح بوده باید ساختار و سازمان خود را به گونه‌ای تعریف کند که به جای هشدار به سمت و سوی نظارت و بازرسی ویژه حرکت کند.

وی با اشاره به بازگشایی مساجد اضافه کرد: طرحی توسط امور مساجد تهیه و قرار شد این طرح با حضور دانشگاه علوم پزشکی مورد بررسی قرار گرفته و بعنوان طرح اولیه به ستاد ملی پیشنهاد شود از این رو در خصوص بازگشایی مساجد ستاد ملی تصمیم گیرنده است.

** با اصنافی که کد فعالیت خود را دریافت نکردند برخورد می‌شود

غلامی با بیان اینکه باید ساختار را در بخش نظارت و بازرسی قوی‌تر کرده و دستگاه‌های مربوطه با جدیت و قاطعیت وارد شوند، اظهار کرد: گزارش‌های رسیده حاکی از آن است که در فروشگاه‌های مواد غذایی و مایحتاج عمومی مردم، پروتکل‌ها کمتر رعایت می‌شود همچنین با اصنافی که کد شروع فعالیت را اخذ نکردند برخورد می‌شود.

وی ادامه داد: باید بر روی تیم‌های نظارت و بازرسی تجدید نظر کنیم و تعداد بیشتری را وارد صحنه کنیم اما نباید از این موضوع غافل شد که بهترین دستگاه نظارتی و بازرسی برای رعایت قوانین و مقررات و دستورالعمل‌ها مردم هستند.

سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان گفت: تردد بین شهرها از بیست و سوم فروردین آغاز شد اما تعدادی از شهرستان‌ها مانند چادگان به دلیل وجود دهکده زاینده رود، باغ بهادران به دلیل اینکه مرکزی برای تجمع است تردد ممنوع اعلام شده است همچنین در شهرستان کاشان اعمال محدودیت‌هایی را شاهد هستیم.

انتهای پیام/*
۳
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما